به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علیاصغر سيدآبادی، مديركل دفتر مطالعات و برنامهريزی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع بيش از ٦٠ نفر از مربيان و مديران مهدهای کودک سبزوار كه در محل اداره بهزيستی اين شهر برگزار میشد، اظهار کرد: سازمان بهزيستی و معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشاركت هم، طرحهای ترويج كتابخوانی را در مهدهای كودک كشور اجرا خواهند كرد و برگزاری اين كارگاهها بخشی از اين طرح است.
وی افزود: در اين كارگاهها، ضرورتهای كتابخوانی میان بچههای مهدكودكی، شيوههای ترويج كتابخوانی در مهدهای كودک، شيوههای گفتوگو میان كودكان درباره كتاب و مستندسازی و انتقال تجربه بهصورت كارگاهی آموزش داده میشود.
سيدآبادی درباره اين كارگاهها گفت: اين كارگاهها در شهرهای سبزوار، نيشابور و كاشان برگزار شده و در طول يک ماه آينده در 15 شهر نامزد پايتخت كتاب ایران كه آمادگی داشته باشند، برگزار خواهد شد.
مديركل دفتر مطالعات و برنامهریزی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با قدردانی از توجه سازمان بهزيستی به كتابخوانی، عنوان کرد: كتابخوانی اگر با شيوههای جذاب همراه شود، ارزانترين، مؤثرترين و پُردوامترين روش انتقال مفاهيم است و اميدواريم كه با همكاری سازمان بهزيستی و مهدهای كودک كشور فعاليتهای مهمی در اين زمينه انجام شود.
وی ادامه داد: اشتياق مربيان در اين شهرها بسيار خوب بوده و كارگاهها با استقبال روبهرو شده است و در سبزوار 96 نفر از مديران و مربيان مهدهای كودک در اين دوره شركت كردند.
سیدآبادی اين كارگاهها را مقدمه مجموعه فعاليتهایی دانست كه سازمان بهزيستی و معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قصد دارند، انجام دهند و گفت: با توجه به اينكه اين فعاليتها مقطعی نيست، نياز به زيرساختهای فرهنگی و سرمايه انسانی دارد و به همين دليل، كارگاههای آموزشی بهعنوان مقدمه درنظر گرفته شده و بهزودی اين مجموعه برنامه توسط سازمان بهزيستی به مهدهای کودک اعلام خواهد شد.
مديركل دفتر مطالعات و برنامهریزی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، توجه به آموزش ترويج كتابخوانی را يکی از رويكردهای معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال جاری اعلام كرد و افزود: معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال 1395 چند دوره آموزشی را طراحی و اجرا كرده است. نخستین دوره آموزشی در نيشابور و با عنوان برنامهريزی فرهنگی با محوريت طرح پايتخت كتاب و با حضور مديران و كارشناسان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سراسر كشور برگزار شد. هم اكنون نيز كارگاههای آموزشی باشگاههای كتابخوانی با مشاركت نهادهای غيردولتی ترويج كتابخوانی از جمله كانون توسعه فرهنگی در حال برگزاری است.