به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به تازگی 49 عنوان از کتابهای کودک و نوجوان موسسه نشر و تحقیقات ذکر تجدید چاپ شدهاند. از جمله این آثار میتوان به کتاب تصویری «شازده کوچولو» اثر ژوآن اسفار اشاره کرد که با ترجمه فرزانه کریمی منتشر شده است.
ژوآن اِسفار، خالق کتابهای مصورِ تحسینبرانگیز و جهانی، اقتباسی از اثر قدیمی و دوستداشتنی «شازده کوچولو» را به زبان تصویر ارائه داده است. به لطف خانواده سنت اگزوپری، اسفار این قصه محبوب را بازآفرینی کرده است تا ادای احترامی باشد به اثر اولیه و دعوتی از خوانندگان جدید تا برای نخستین بار به دیدار شازده کوچولو بیایند.
کتاب تصویری «شازده کوچولو»
کتاب قدیمی و دوستداشتنی «شازده کوچولو» اثر آنتوان دوسنت اگزوپری بیش از 65 سال است که ذهن و قلب خوانندگان را تسخیر کرده است. این کتاب اینبار به شکلی متفاوت و در قالب کمیک استریپ منتشر شده تا برای مخاطبان کودک و نوجوان جذابتر باشد.
در این کتاب ناگهان شازده کوچولویی استثنایی به خلبانی سرگردان در بیابان برمیخورد و حکایتی خردمندانه و سحرانگیز آغاز میشود. خلبان مبهوت به قصه سفرهای شازده ازسیارهای به سیارهای دیگر گوش میدهد و درمییابد درک حوادث زندگی چنان دشوار است که چارهای نیست مگر سرفرود آوردن در برابر اسرار آن.
کتاب شازده کوچولو «خوانده شدهترین» و «ترجمه شدهترین» کتاب فرانسویزبان جهان است و به عنوان بهترین کتاب قرن ۲۰ در فرانسه انتخاب شده است. از این کتاب به طور متوسط سالی یک میلیون نسخه در جهان به فروش میرسد. این کتاب در سال ۲۰۰۷ نیز به عنوان کتاب سال فرانسه برگزیده شد. «شازده کوچولو» تا به حال به بیش از ۲۵۰ زبان و گویش ترجمه شده و با فروش بیش از ۲۰۰ میلیون نسخه، یکی از پرفروشترین کتابهای تاریخ محسوب میشود.
چاپ دوم کتاب تصویری «شازده کوچولو» با شمارگان هزار و 500 نسخه و قیمت 120 هزار ریال منتشر شده است.
مجموعه مصور «معماهای پلیسی نوجوان»
مجموعه مصور «معماهای پلیسی نوجوان» نوشته آرتور کانن دویل با ترجمه حبیبالله لزگی نیز از آثاری است که به تازگی چاپ دوم آن از سوی انتشارات ذکر منتشر شده است.
این مجموعه شامل 36 جلد است که در قالب چهار کتاب چاپ شده و هر کتاب شامل 9 داستان است و ماجراهای شرلوک هلمز را روایت میکند. شرلوک هلمز مشهورترین کارآگاه در ادبیات داستانی انگلستان است.
ماجراهای شرلوک هلمز
نخستین مجموعه با عنوان «ماجراهای شرلوک هلمز» شامل جلدهای اول تا نهم است. در بخشی از این مجموعه میخوانیم: «خالق آن «آرتور کانن دویل» چشمپزشک بود. ماجراهای شرلوک هلمز سهم مهمی در مجموعه کتابهای ادبیات کلاسیک جهان دارد. دویل شخصیت هلمز را از شخصیت یک جراح اهل «ادینبورو» به نام «جوزف بل» الهام گرفت. بل میتوانست با دیدن ظاهر مردم از شخصیت درونی آنها آگاه شود. شرلوک هلمز، با دید تیز و شم کارآگاهی قوی خود، زودتر از دیگران به قلب معماهای جنایی میرسد و «دکتر واتسون» پزشک بازنشسته ارتش، بهترین یار و یاور هلمز در این ماجراها است. این دو همراه هم و با حل معماهای پیچیده و مبهم جنایی و تسلیم جنایتکاران به دست عدالت، به نسلهای مختلف خوانندگان این داستانها لذت میبخشند.
معماهای شرلوک هلمز
مجموعه دوم با عنوان «معماهای شرلوک هلمز» شامل جلدهای دهم تا هجدهم است. در بخشی از این مجموعه میخوانیم: «هملز میزی را که در اتاق بود، بررسی کرد. بعد به سراغ گنجه رفت. وقتی خراش روی قفل گنجه را دید از تعجب فریاد کشید! خراش تازه بود و به نظر میرسید در هنگام وقوع قتل ایجاد شده باشد. هلمز گفت: «حتماً زن وارد اتاق شده و میخواسته چیزی از گنجه بردارد. در همان حال که مشغول باز کردن قفل بوده، آقای اسمیت سر میرسد و زن از دیدن او هول میکند. با عجله کلید را از قفل خارج میکند و روی قفل خش میاندازد. بعد به سراغ میز میرود، کارد را از توی کشو برمیدارد و آن را ناگهانی و از پشت سر وارد گردن آقای اسمیت میکند.»
پروندههای شرلوک هلمز
«پروندههای شرلوک هلمز» عنوان سومین مجموعه است که شامل جلدهای 19 تا 27 است. در بخشی از این مجموعه میخوانیم: «هلمز به بازرس گفت: «باید به لاویشام برویم و خانه آقای جوسیه امبرلی را بگردیم. شاید بتوانیم جنازهها را پیدا کنیم. شما مجوز ورود به خانه را گرفتهاید؟» بازرس گفت: «بله. همین حالا سه مأمور پلیس در آن خانه منتظر ما هستند.» هلمز، دکتر واتسون و بازرس سوار قطار لاویشام شدند و با کالسکه به خانه آقای جوسیه امبرلی رفتند. هلمز چنان در خانه حرکت میکرد که انگار سالها ساکن آن بوده است. بازرس که نمیتوانست بوی شدید رنگ را تحمل کند، این نکته را بر زبان آورد. هلمز گفت: «وقتی واتسون به اینجا آمد و گزارش داد که آقای جوسیه امبرلی مشغول رنگ کردن خانه است، اولین جرقه در ذهن من زده شد.»
داستانهای شرلوک هلمز
چهارمین جلد این مجموعه با عنوان «داستانهای شرلوک هلمز» نیز شامل جلدهای 28 تا 36 است. در بخشی از این مجموعه میخوانیم: «امروز جمعه است. بسته روز پنجشنبه ارسال شده. پس یا چهارشنبه و یا سهشنبه آنها را بریدهاند. اما چرا جعبه را برای دوشیزه سوزان فرستادهاند؟ تا آزارش بدهند؟ پس باید دوشیزه سوزان بداند گوشها مال چه کسانی است. اگر میدانست، شاید پلیس را خبر نمیکرد. بنابراین دوشیزه سوزان صاحبان گوشها را میشناسد. اما هنوز نتوانسته آنها را شناسایی کند. من باید چند سؤال از او بپرسم.» هلمز به داخل خانه رفت. لسترید عازم اداره پلیس شد. هلمز گفت: «دوشیزه سوزان، شما دو خواهر دارید؟ نه؟» دوشیزه سوزان جواب داد: «بله.»
انتشارات ذکر چاپ دوم مجموعه 36 جلدی «مشهورترین داستانهای کارآگاهی جهان» را در قالب 144 صفحه با شمارگان هزارو 500 نسخه و قیمت 190 هزار ریال برای هر جلد منتشر کرده است.
مجموعه 12 جلدی «حواستو جمع کن»
مجموعه 12 جلدی «حواستو جمع کن» نیز از سری کتابهای قاصدک است که به کوشش فهیمه سیدناصری تهیه و چاپ بیست و پنجم آن توسط واحد کودک ونوجوان موسسه نشر و تحقیقات ذکر چاپ شده است. این مجموعه تا به حال پرفروشترین کتاب این ناشر بوده است.
این مجموعه حاوي کتابهایی است که به اشكال مختلف به توضیح فعالیتهای آموزشی میپردازند، آموزش هايي که کودکان با انجام عملي آن ها میتوانند مهارتهای خود را در بسیاری از عرصهها تقویت کنند.
هدف آموزشهای این مجموعه ایجاد میل و اشتیاق به یادگیری در کودکان و تقویت تمرکز و دقت در تمام زمینههای آموزشی و آشناكردن آنان با دنیای اطراف خود است.
این مجموعه آموزشی كه برای كودكان 2 تا 7 سال نوشته شده، در زمينه آشنایی کودکان با رياضی و شناخت اعداد، علوم، پرورش ذهن و تمركز و دقت كودكان تلاش می کند.
كتابهاي «تشخيص و ارتباطات، تطابق و هماهنگی»، « تمركز و دقت، مفاهيم كاربردی»، « شناخت شکلها، تفاوت و تشابه»، «آموزش مفاهيم رياضی،مفاهيم متضاد»، « آموزش مفاهيم علوم، شناخت و طبقه بندی جانوران»،« آموزش رياضی، شناخت اعداد 1تا 5»، «آموزش رياضی، شناخت اعداد 5تا 9»، «آموزش رياضی، شمارش و ترتيب اعداد 1تا 9»، «آموزش مفاهيم علوم، شناخت و طبقه بندی گياهان»، «آموزش مفاهيم علوم، آشنايی با كاربرد وسايل مختلف»، «آموزش مفاهيم علوم، ارتباطات محيط اطراف ما» و «آمادگی برای نوشتار، هماهنگي چشم و دست با خطوط نقطه چين» تشكيل دهنده اين مجموعه هستند.
مجموعه 12 جلدی «حواستو جمع کن» در چاپ بیست و پنجم در شمارگان 3000 نسخه و بهای هر جلد1500 تومان عرضه شده است.