به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) انتشارات چکه کتابهای «پنگوئنی که گم شده بود» و «حالا نه، بچه» از مجموعه «بهترین قصههای تصویری دنیا» را با ترجمه طاهره آدینهپور برای کودکان گروه سنی «الف و ب» منتشر کرده است. مجموعه «بهترین قصههای تصویری دنیا» داستانهایی است که با همراهی واژهها و تصویرها بیان میشود. در تصاویر این کتابها جزئیات بسیاری نشان داده شده که در کلمات نیامده است.
پنگوئنی که گم شده بود
«پنگوئنی که گم شده بود» با نویسندگی و تصویرگری اولیوز جفرز داستانی تخیلی است و ماجرای پسری را بیان میکند که پنگوئنی پیدا میکند و تصمیم میگیرد او را پیش خانواده و دوستانش برگرداند. او با پنگوئن تا قطب جنوب سفر می کند و او را به خانهاش میرساند. اما باز پنگوئن غمگین است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم: «آن شب پسر آنقدر ناامید بود که نتوانست بخوابد. میخواست به پنگوئن کمک کند، اما نمیدانست چگونه این کار را انجام دهد. صبح روز بعد فهمید که پنگوئنها در قطب جنوب زندگی می کنند. اما چگونه میتوانست به آنجا برسد؟ او تا لنگرگاه دوید و از یک کشتی بزرگ خواست آنها را به قطب جنوب ببرد. اما صدایش در صدای بلند سوت کشتی گم شد و به گوش کسی نرسید...»
حالا نه، بچه!
«حالا نه، بچه!» با نویسندگی و تصویرگری دیوید مکی داستانی تخیلی را با موضوع بیتوجهی به کودکان بیان میکند و ماجرای پسری را به تصویر میکشد به نام «برنارد» که پدر و مادرش آنقدر گرفتار کارهای روزمرهاند که از توجه به او غافل ماندهاند. برنارد سخت تلاش میکند که توجه آنها را جلب کند.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«پسر گفت: سلام مامان!
مادر گفت: حالا نه، پچه!
پسر گفت: یک غول توی باغچه است و میخواهد من را بخورد!
مادر گفت: حالا نه، بچه!
پسر به سمت باغچه رفت و به غول گفت: سلام غول!
غول پسر را تا ذره آخرش خورد و بعد رفت توی خانه...»
انتشارات چکه کتاب «پنگوئنی که گم شده بود» را در قالب 36 صفحه با شمارگان دو هزار نسخه و قیمت 70 هزار ریال و کتاب «حالا نه، بچه» را در قالب 24 صفحه با شمارگان دو هزار نسخه و قیمت 60 هزار ریال منتشر کرده است.