به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، جعفر توزندهجانی، نویسنده کودک و نوجوان، درباره آثارش در نمایشگاه کتاب تهران گفت: امسال با کتاب «النگ و ملنگ» از مجموعه 110 جلدی کتابهای هزار تومانی نشر امیرکبیر به بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران میروم. همچنین قرار است کتاب «مهمانی دیوها» از سوی انتشارات مدرسه تجدید چاپ شده و در نمایشگاه امسال عرضه شود.
این نویسنده درباره آثار در دست چاپش نیز بیان کرد: رمان «درخت سیب روی سر بابا» که جزو 15 کتاب برگزیده جایزه «پرنده آبی» بود، قرار است به زودی از سوی انتشارات علمی فرهنگی منتشر شود. این رمان از زبان پسربچهای نقل میشود که ماجرای درخت سیبی را بیان میکند که روی سر پدرش روییده و درون سیبهای آن سکه طلا وجود دارد و به این ترتیب زندگی آنها متحول میشود.
نویسنده رمان «بهشت گمشده بابام»، در ادامه سخنانش از برگزاری جلسه نقد و بررسی این کتاب خبر داد و گفت: این رمان قرار است در بیست و ششمین نشست از سلسله برنامههای «یک کتاب، یک نویسنده» با حضور فرحناز علیزاده به عنوان منتقد ادبی روز سهشنبه (14 اردیبهشت 95) در کتابخانه دکتر حسابی نقد شود. البته این کتاب پیش از این در شصت و دومین جلسه «بلور قلم» کتابخانه میثاق، با حضور محمدرضا گودرزی و قاسمعلی فراست در بهمن 1391 نقد و بررسی شده بود.
وی درباره این کتاب توضیح داد: رمان «بهشت گمشده بابام» برای نخستین بار در سال 1390 از سوی انتشارات امیرکبیر منتشر شد و سپس در سال 1391 تجدید چاپ شد. این کتاب که برای نوجوانان نوشته شده است روایتی خیالی است و ماجرای پسر نوجوانی به نام «میلاد» را بیان میکند که در فقر و نداری با پدرش زندگی میکند. پدرش مدتی است که خانهنشین شده و پسرک به اتفاق چند بچه دیگر، با سرپرستی فردی به نام «احمد فنر» به تکدیگری مشغول است.
توزندهجانی ادامه داد: بعد از مدتی احمد فنر از پسرک میخواهد که پدرش را نیز برای گدایی بیاورد. اما وقتی میلاد موضوع را با پدرش مطرح میکند، او مخالفت میکند و میگوید که سالها پیش در بهشتی گم شده کار میکرده که در آنجا با مادر میلاد که مانند یک فرشته بوده آشنا میشود اما به خاطر خطایی که کرده او از بهشت ترد میشود و فرشته را از دست میدهد و حالا به دنبال بهشت گمشده و فرشتهاش میگردد. اما بالاخره راضی میشود با میلاد همکاری کند.
این نویسنده میزان استقبال از کتاب «بهشت گمشده بابام» را خوب ارزیابی کرد و گفت: با اینکه این رمان برای گروه سنی (ج) و (د) تولید شده است اما به دلیل اینکه به صورت قصه در قصه نوشته شده و جنبه روایتی جذابی دارد کودکان 10-12 سال هم به خواندن آن علاقه دارند.