بزرگمهر حسینپور در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) اظهار کرد: غالبا برای مطالعه ترجیح میدهم، آثار یک نویسنده را به صورت سلسلهوار و دورهای مطالعه کنم تا راحتتر بتوانم با خط فکری او ارتباط برقرار کنم.
این کاریکاتوریست و انیمیشنساز ادامه داد: براین اساس به مخاطبان هم پیشنهاد میکنم برای آشنایی بیشتر و عمیقتر و شناخت طیف فکری یک نویسنده بهتر است به صورت سلسلهوار آثار او را مطالعه کنند. به این ترتیب هم شناخت بیشتری نسبت به نویسندگان کسب میکنند و هم چرایی مطالب کتابهای آن نویسنده را بهتر متوجه میشوند.
این نویسنده و تصویرگر برای مطالعه پایان هفته خواندن مجموعه آثار «میلان کوندرا» را پیشنهاد داد و گفت: به تازگی دوباره کتاب «شوخی» از نخستین آثار کوندرا را مطالعه کردم و از خواندنش لذت بردم. این کتاب را 20 سال پیش هم خوانده بودم، نگاه دکوپاژی نویسنده در این اثر برایم جالب است. در این اثر طنزی تلخ با روایتی دکوپاژی بیان شده است و این نوع روایت در آثار کوندرا برایم جذاب است.
این نویسنده و تصویرگر توضیح داد: من چون اهل سینما هستم نگاه تصویرگرایانه نویسنده در کتاب «شوخی» را میپسندم. البته این نویسنده علاوه بر کتاب «شوخی»، کتاب «جاودانگی» را در سال۱۹۹۰ منتشر کرد که در مقایسه با سایر آثار کوندرا که بیشتر تفکرات سیاسی را مطرح میکنند، از درونمایه فلسفی بیشتر و عمیقتری برخوردار است و مفاهیم جهانیتری را در خود میگنجاند. کتاب «بار هستی» هم از آثار خوب وی محسوب میشود.
حسینپور در ادامه سخنانش مطالعه کمیک استریپ «تن تن» را به کودکان پیشنهاد داد و گفت: از آنجایی که کمیک استریپ در ایران غریب است و چندان مورد توجه قرار نمیگیرد و مهجور مانده است به مخاطبان پیشنهاد میکنم بیشتر به سمت کتابهای کمیک استریپ بروند و با خریداری و مطالعه اینگونه آثار، شوری در این زمینه ایجاد کنند و ناشران را به سرمایهگذاری و چاپ این کتابها تشویق کنند.
بزرگمهر حسینپور، متولد 1355 است. وی کار به عنوان کارتونیست و کاریکاتوریست را از سال 1369 در نشریات آغاز کرد. «کتاب دودر»، «من گوسالهام»، «این سیاستمداران سه نقطه»، «قصههای جزیره»، «مجموعه قر و قمبیل»، «ماجراهای دلمه» و «ساندویچ» از کتابهای منتشرشده اوست. وی جوایز مختلفی مانند جشنواره بینالمللی آب تهران، جشنواره آسمان آبی تهران و جشنواره مطبوعات را در کارنامهاش دارد.