به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نیشابور، افشین علا، نویسنده، شاعر و پژوهشگر با حضور در جمع کودکان و نوجوانان مرکز سه کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان و مجتمع آموزشی و فرهنگی سما نیشابور اظهار کرد: برای شما بسیار جای خوشبختی است که در شهری زندگی میکنید که بخشی از خاک آن که فیروزهاش باشد را میتوان در بیشتر خانههای این سرزمین پیدا کرد و شهری که به داشتن چهرههای برجستهای چون خیام و عطار مفتخر است و من هم خود را یک شهروند نیشابوری میدانم.
وی افزود: حضور در کانون فرصتی بینظیر برای کسب تجربیات فرهنگی و ادبی برای کودکان و نوجوانان است و خودم از فضای کانون کار ادبی را آغاز کردم و از همه شما میخواهم قدر این فرصت و تلاشی را که مربیان بیریا و دلسوز کانون برای رشد و بالندگی شما دارند، بدانید.
این نویسنده، شاعر و پژوهشگر گفت: شرکت در نشستهای ادبی و بهره بردن از تجربه کسانی که در این راه قدم گذاشتهاند، بهترین راه برای پیشرفت در عرصه ادبیات است، ضمن اینکه باید از این ثروت عظیم که در اختیار ما ایرانیهاست، یعنی ادبیات بینظیر این سرزمین، نهایت بهره را ببریم؛ ادبیاتی که در طی سالها و قرنها زبان زنده و تازه خود را حفظ کرده است.
یادی از مهدیه الهی قمشهای
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور نیز در این نشست بیان کرد: ما از استاد علا، خالق «خاطرات مه گرفته»، «به یاد کانون»، «بلدم شعر بگویم» و «نسیم دختر باد» که در جمع بینظیر کودکان و نوجوانان و خانوادههای نیشابوری شرکت کردند، قدردانی میکنیم.
عباس کرخی عنوان کرد: ما در این جمع فرهنگی و ادبی باید یادی کنیم از بانوی عرفان و محبت کشور، خانم مهدیه الهی قمشهای که پیوند خویشاوندی با استاد علا دارد.
کیمیا امینی، مدیر انجمن کودک و نوجوان سیمرغ نیشابور هم در این نشست تاکید کرد: حضور نویسندگان و شاعران کودک و نوجوان در میان مخاطبان و ارتباط نزدیک با آنان نوعی نقد زنده است که میتواند تاثیر زیادی در نوشتن آثاری داشته باشد که لااقل از زمره تجارینویسی و رنگ و لعاب و کپیکاریها نجات یابد.
شعرخوانی از آثار افشین علا از سوی کودکان و نوجوانان (بچههای محله ابراهیمی) و رباعیخوانی و سرودخوانی کودکان پیشدبستانی از دیگر بخشهای این برنامه بود. در ادامه کودکان و نوجوانان حاضر بعد از شنیدن اشعار افشین علا، تصور و تصویر ذهنی خود را نقاشی کردند.
در این نشست با اهدای تندیس آرامگاه خیام از طرف اعضای مرکز سه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیشابور و نیز قلم مزین به حدیث سلسلهالذهب از سوی اداره آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی از این شاعر تجلیل شد.
افشین علا در ادامه همراه با تور کتاب کودک به دیدار شیخ فریدالدینعطار و حکیم عمر خیام نیشابوری رفت.